Ochrana osobních údajů

 Ochrana osobních údajů

Respektujeme Vaše soukromí. Aby jsme Vám mohli nabídnout hodnotné služby, potřebujeme vědět některé Vaše osobní data. Veškeré osobní údaje, které jsou prodávajícímu sděleny, nebudou bez souhlasu kupujícího poskytnuty třetím osobám ani jiným subjektům a bude s nimi nakládáno v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů. Kupující může kdykoliv požádat o jejich změnu či vymazání e-mailem. Své údaje může kupující měnit na internetových stránkách www.senzahracky.cz v sekci „Můj účet“.

Používáním tohoto internetového obchodu souhlasíte s shromažďováním a používáním informací o Vás a Vašich nákupech za stanovených podmínek. Registraci zákazníka, žadatele o novinky, účastníka ankety a dalších jiných forem registrace automaticky souhlasíte, že můžete být informování o novinkách v našem internetovém obchodě e-mailem.

Pokud si nadále nebudete přát tyto informace, máte možnost kdykoliv jejich zasílání ukončit dle postupu uvedeného v každé zaslané zprávě.

Náš internetový obchod si vyhrazuje právo odstoupit od záruky bezpečnosti v případě napadení servru neznámým pachatelem (hekrem). Pouze v takovém případě neplatí výše uvedené pravidla manipulace s daty.

Před odesláním objednávky kupující zaškrtne políčko, že se obeznámil s těmito všeobecnými obchodními podmínkami, že jim rozumí a souhlasí s nimi.

Internetový obchod www.senzahracky.cz  je registrován Úřadem pro ochranu osobních údajů pod reg.číslem 00076093.

Prodávající si vyhrazuje právo na změnu všeobecných obchodných podmínek. Případné změny budou umístěny na internetové stránce www.senzahracky.cz.

 

Kompletní Obchodní podmínky si umíte prohlédnout ZDE.